Voor ouders

Een medialab voor kinderen

Digital Playground bestaat al sinds 1996 en wij hebben tot nu toe vrijwel uitsluitend workshops voor scholen ontwikkeld. Centraal in wat wij doen en waarvoor wij gefinancierd worden staat cultuureducatie. We weten echter uit ervaring dat wij veel meer te bieden hebben voor de Rotterdamse kinderen en jongeren. Daarom gaan we vanaf dit jaar vaker workshops in de vakanties organiseren.

Ontdekken
en
maken!

Onderzoeken, ontdekken, maken!

In de afgelopen jaren hebben we enkele keren workshops in de schoolvakanties georganiseerd. Deze werden erg goed bezocht en het sterkte ons in de overtuiging dat er behoefte is aan activiteiten voor kinderen die vanuit zichzelf geïnteresseerd zijn in digitale zaken. Niet alleen gamen, maar zelf dingen maken. De wereld achter een game ontdekken bijvoorbeeld.

We streven er naar vanaf de komende herfstvakantie zo'n vier keer per jaar een aantal dagen workshops aan te bieden en daarbij steeds weer nieuwe workshops te ontwikkelen. Hiermee komt er een medialab voor kinderen in de stad en dat is volgens ons hard nodig!

Voor meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen, zie Contact.

Zoek je werkstuk

Digital Playground

Schilderstraat 26a-28a
3011 ES Rotterdam

T: 010-4126031
E: info@digitalplayground.nl