Voor ouders

Creatief met digitale middelen

Wij laten graag zien dat je met digitale middelen ook creatief kunt zijn. En dat zoiets ook binnen het bereik van kinderen ligt. Dat je een game kunt spelen, maar dat het minstens zo leuk kan zijn om er zelf een te maken! We zijn de laatste jaren in de schoolvakanties open  geweest met workshops voor kinderen die meer willen doen met film, fotografie, animatie, games ontwerpen, programmeren, vloggen, ontwerpen etc.. Voorlopig hebben we besloten hier, hopelijk tijdelijk, mee te stoppen. We willen dit op een andere manier gaan aanpakken dan we de laatste jaren hebben gedaan. Hopelijk dit najaar weer!

We geven geen individuele cursussen of workshops. Maar misschien kunnen we u wel verwijzen naar een andere organisatie als u een vraag heeft over dergelijk aanbod.

"Ik geef het een tien!"
Tim, 11 jaar.

In vakanties en in de wijk

Naast onze workshops voor scholen gaan we met de Rotterdam Code Tour de wijken in met programmeerlessen. Kijk in de Agenda of we ook in jouw wijk komen!

Mis onze aankondigingen niet, geef je op voor de speciale vakantieworkshops nieuwsbrief. Dan weet je het als we dit weer gaan doen!

Zoek je werkstuk

Digital Playground

Schilderstraat 26a-28a
3011 ES Rotterdam

T: 010-4126031
E: info@digitalplayground.nl