Voor docenten

Reserveer vast voor volgend jaar

Ook komend schooljaar hebben we weer een interessant aanbod in workshops voor het voortgezet onderwijs. In alle workshops staat leren over kunst, cultuur en digitale media centraal. Ook als u nog niet weet wat u precies wil boeken kunt u altijd vast een datum reserveren! Klik hierboven op workshops voor het overzicht. Het aanbod wisselt door het jaar heen. Nieuwe workshops worden aangekondigd via onze nieuwsbrief en social media.

win een workshop

Doet u mee aan onze enquête?

Wij willen graag dat ons aanbod aansluit bij wat scholen zoeken. Daarom houden we altijd nauw contact met onze vaste klanten. Maar er zijn natuurlijk ook minder vaste klanten en scholen die niet bij ons boeken. Wij willen graag weten waar u naar op zoek bent, wat u van ons vindt en hoe we het beter kunnen doen.

Daarom hebben we een heel korte enquête opgesteld met slechts vijf vragen. Voor iedere docent die begrijpt waarom zowel kunst en cultuur als het leren werken met en begrijpen van media belangrijk zijn. Onder de inzenders wordt een gratis workshop naar keuze voor maximaal 40 leerlingen verloot!

Klik hier voor de enquête.

Zoek je werkstuk

Digital Playground

Schilderstraat 26a-28a
3011 ES Rotterdam

T: 010-4126031
E: info@digitalplayground.nl