Voor docenten

Reserveren kan altijd

Corona-info: scholen dicht, dus wij dicht. We zijn wel aan het werk, dus gewoon bereikbaar op 010-4126031. Thuis(huis)werktip: Special Agents!

In al onze workshops en lesprogramma's staan leren over kunst, cultuur en digitale media centraal. Of het nu een filmworkshop is, virtual reality, animatie of fotografie. Ook als u nog niet weet wat u precies wil boeken kunt u altijd vast een datum reserveren! Klik hierboven op workshops voor het overzicht. Het aanbod wisselt door het jaar heen. Nieuwe workshops worden aangekondigd via onze nieuwsbrief en social media.

Games maken
of toch
virtual reality?

Grijp niet mis

Jaarlijks zijn er ruim 200 workshops in ons medialab. Er zijn dus veel dagen bezet in ons rooster. Wees op tijd als u overweegt een workshop te boeken. Zeker als u een vaste dag heeft waar u niet van af kunt wijken!

Projecten

Naast een vast programma aan workshops zijn we ook altijd bezig met kleine projecten en losse opdrachten. Dat kan een lessenserie voor een school zijn, een samenwerking met een andere kunstinstelling en een school of een zelf bedacht project waarvoor we externe financiering vinden. Onderaan deze pagina is een overzicht te vinden van een aantal projecten zoals Eten & Keten, Special Agents en Slim, Verstandig en Handig met Media. Bent u zelf op zoek naar hulp bij een project of een partner om iets op te pakken. Laat het weten, wie weet kunnen we een rol spelen.

Zoek je werkstuk

Digital Playground

Schilderstraat 26a-28a
3011 ES Rotterdam

T: 010-4126031
E: info@digitalplayground.nl