Ruimtehuur

Onze ruimte voor uw bijeenkomst

Het Digital Playground Medialab in Rotterdam is een mooie plek voor bijeenkomsten tot 40 personen. Ruimtehuur is op alle dagen van de week mogelijk. Het is zeer geschikt voor trainingen, creatieve en brainstormsessies, inspiratiedagen, cursussen en presentaties. En dat voor een no-nonsense huurprijs incl. alle faciliteiten die we hebben.

Een fijne plek, hartje stad

Ons medialab in Rotterdam centrum bestaat uit een centrale ruimte met daar omheen vier workshopruimtes. Perfect voor break-out sessies en creatieve werkvormen. De compacte indeling en prettige vormgeving maken het een fijne plek om te verblijven. Als je de ruimte huurt heb je het hele lab exclusief voor jezelf. En uiteraard een medewerker die er voor zorgt dat jullie activiteit vlekkeloos verloopt. 

Ook als cursusruimte is ons pand uitermate geschikt. We hebben alle digitale middelen die je als bedrijf nodig hebt om een cursus te geven of uw medewerkers bepaalde certificaten te laten halen. Wanneer nodig zijn er maximaal 40 laptops beschikbaar en uiteraard hebben we snel internet.

De centrale ruimte is goed te verduisteren t.b.v. presentaties. Geluidsversterking is niet nodig door de goede akoestiek. Inbegrepen in de prijs voor ruimtehuur zijn flip-overs, projectie, geluidsinstallatie en een vaste computer. Uiteraard is uw laptop in een handomdraai aan onze beamer aangesloten.

We kunnen naast koffie en thee ook lunches en borrels verzorgen. Wanneer nodig werken we samen met een van de horecagelegenheden in onze straat. Vraag naar de mogelijkheden.

Kijk voor informatie, foto's en prijzen over ruimtehuur bij Digital Playground op onze vermelding bij Vergaderlocaties.nl. Of neem direct contact op voor beschikbaarheid en prijzen.

Zoek je werkstuk

Digital Playground

Schilderstraat 26a-28a
3011 ES Rotterdam

T: 010-4126031
E: info@digitalplayground.nl