Projecten

Werken als een Paard

Werken als een Paard Na school is een project van de Stichting Trustfonds Hippische Alliantie Rotterdam. In september 2016 zijn zij gestart met een naschoolse variant van Werken als een Paard. Het project wil de wereld van kinderen groter maken en ze zelf hun plek in die wereld laten ontdekken. 

De deelnemende leerlingen (in 2019 van vier verschillende scholen uit Rotterdam Zuid) gaan eens per week na school, een heel schooljaar lang, op pad in een actief programma vol excursies, opgedeeld in lesmodules (waaronder de modules ‘Samenwerken’, ‘Rotterdam’, ‘Rotterdamse Bedrijven’, ‘Omgaan met geld’, ‘Kunst & Cultuur’ en ‘Natuur & Milieu’). In elke module is ook aandacht voor loopbaanoriëntatie en aandachtstraining. Ook de ouders van de kinderen zijn bij het project betrokken.

Onze rol

In het kader van dit project geven wij de kinderen enkele workshops vloggen. Ze maken vervolgens tijdens de excursies opnamen die wij verwerken in een wekelijkse korte vlog op het Youtube kanaal van Werken als een Paard.

Meer projecten

Zoek je werkstuk

Digital Playground

Schilderstraat 26a-28a
3011 ES Rotterdam

T: 010-4126031
E: info@digitalplayground.nl