Projecten

Rotterdam Verlicht!

Doe mee aan Rotterdam Verlicht!

Je hebt vast al gezien dat de straten worden verlicht door digital kunst. Gifjes, tiktoks, memes, gekke facefilters, foto’s en korte filmpjes, je kan het zo gek niet bedenken het is eigenlijk allemaal digitale kunst.

Grijp nu je kans om deze winter jouw eigen digitale kunst te maken en te laten zien tijdens Rotterdam Verlicht op verschillende schermen op en om het Afrikaanderplein van 7 t/m 15 februari. Onder begeleiding van professionele kunstenaars leer jij meer over animatie, fotografie en film. Met deze kennis ga je aan de slag om een eigen creatie te maken.

Voor ouders en deelnemers 

De workshops van 2 uur zijn voor kinderen van 9 tot 12 jaar en jongeren van 13 tot 18 jaar in ’t Klooster op het Afrikaanderplein en vinden op verschillende data plaats. Wij hebben ruimte voor 16 deelnemers per workshop. Deelname is gratis!

Om mee te doen is een portie enthousiasme en de wil iets nieuws te leren voldoende. De workshops zijn leuk voor jongens en meisjes, dus geef je snel op!

Aanmelden 

Meld je aan door een email te sturen naar aanmelden@digitalplayground.nl. Geef duidelijk de naam, leeftijd en gewenste datum op en dan ontvang je een bevestiging van ons.

Workshops voor 9 tot 12 jaar 
Data: Woensdag 20, 27 januari en 3 februari
Tijd: 13:00u tot 15:00u.

Workshops voor 13 tot 18 jaar
Data: Zaterdag 30 januari
Tijd: 13:00u tot 15:00u.

MELD JE AAN!

De digitale kunst workshops worden mede mogelijk gemaakt door Rotterdam Verlicht, Stichting HIJS, Stichting Digital Playground en ’t Klooster. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen via aanmelden@digitalplayground.nl of bellen naar 010-4126031. Klik hier voor meer informatie over Rotterdam Verlicht!

Meer projecten

Zoek je werkstuk

Digital Playground

Schilderstraat 26a-28a
3011 ES Rotterdam

T: 010-4126031
E: info@digitalplayground.nl