Nieuwsbrief

Mogen we je nog eens informeren?

Wil je op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief, geef je dan hieronder op. De algemene nieuwsbrief is voornamelijk interessant voor onderwijsinstellingen of mensen die interesse hebben in cultuureducatie. Deze nieuwsbrief wordt ongeveer vier keer per jaar verstuurd en houdt je op de hoogte van ontwikkelingen, workshops en updates binnen Digital Playground. 

De nieuwsbrief voor ouders houd je op de hoogte over de workshops in de vakanties voor kinderen. Er wordt uitgelicht welke workshops er worden gegeven en wanneer. Deze nieuwsbrief wordt ruim voor de eerstvolgende schoolvakantie waarin we weer workshops geven verstuurd. 

Kies de nieuwsbrief die bij je past!

Privacy

Je geeft alleen uw naam en email adres op om onze nieuwsbrief te ontvangen. Je krijgt vervolgens een email met een bevestigingslink (opt-in zoals dat heet). Jouw email adres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te versturen waarop je je abonneert. In iedere nieuwsbrief vind je een link om je af te melden. Je kunt ons ook via email verzoeken je te verwijderen uit het bestand.

Algemene nieuwsbriefNieuwsbrief voor vakantie workshopsZoek je werkstuk

Digital Playground

Schilderstraat 26a-28a
3011 ES Rotterdam

T: 010-4126031
E: info@digitalplayground.nl