Route

Digital Playground Medialab:
Schilderstraat 26a-28a, Rotterdam
T: 010-412 60 31


Openbaar vervoer
Digital Playground is vanaf het centraal station Rotterdam het makkelijkst met de metro en de volgende trams (halte beurs) te bereiken:
Tram 8 richting Spangen;
Tram 21 richting de Esch;
Tram 23 richting Beverwaard;
Tram 25 richting Carnisselande.

Zie voor een precieze routebeschrijving per openbaar vervoer: www.9292ov.nl.

Auto
Let op! Bij de parkeerautomaten in Rotterdam kunt u alleen met een chipknip betalen.
Parkeergarage ‘Westblaak’ in de Hartmanstraat is op loopafstand van onze locaties. Daar kunt u contant, per chipknip, pin of creditcard betalen.

Uit de richting Utrecht, A20:
Neem op de A16 richting Breda/Dordrecht de afslag centrum (parallelrijbaan) N 210. Ga bij de verkeerslichten op de rotonde rechtsaf. Rijd de Maasboulevard (Boompjes) af. Bij de verkeerslichten aan de Erasmusbrug rechtsaf (Schiedamsedijk). De eerste verkeerslichten linksaf (Schilderstraat). Na 50 meter zitten we links. 

Uit de richting Breda, A16:
Neem op de Ring van Rotterdam de afslag centrum (parallelrijbaan) N210. Ga bij de verkeerlichten op de rotonde linksaf richting centrum. Rijd de Maasboulevard (Boompjes) af. Bij de verkeerslichten aan de Erasmusbrug rechtsaf (Schiedamsedijk). De eerste verkeerslichten linksaf (Schilderstraat). Na 50 meter zitten we links.

Uit de richting Den Haag, A13:
Neem op Kleinpolderplein de afslag centrum. Volg de borden centrum tot aan het Hofplein. Ga bij de verkeerslichten op Hofplein rechtdoor (Coolsingel). Steek Churchillplein over naar de Schiedamsedijk. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf (Schilderstraat). Na 50 meter zitten we links.